Sponsorer

Här kan du läsa mer om våra sponsorer, de är värdefulla för oss och kan oxå vara värdefulla för dig. Läs mer om vad de har att erbjuda dig nedan.

Apporter i alla tänkbara sprakande färger

LG APPORTER tillverkar vi dirigeringsapporter för hand i vårt lilla snickeri i Dalarna.

Frossa bland de olika möjligheterna för din apport och var med och sätt färg på hund-Sverige!

www.lgapporter.se

Träna inomhus hela året

STOCKHOLMS HUNDSPORTCENTRUM är Sveriges största inomhushall med 1600 kvadratmeter yta. Hos oss kan du träna själv eller med kompisar i en avskild del av hallen. I samma hall har vi tävlingar som t ex de Nordiska Mästerskapen i Rallylydnad 2021. Utanför kan du hyra vår stora hundrastgård för inhängnade aktiviteter.

Vi har kompetens, kurser och utrustning. Till att börja med en bra gummimatta, givetvis det du behöver för rallylydnad, en full agilityhinderpark, balansbom, hinder etc. Det mesta du kan tänkas behöva.

Och när du tar en paus finns vårt café.

www.stockholmshundsportcentrum.se

Rätt kläder för dina utmaningar

ARRAK OUTDOOR  är ett svenskt designat varumärke sedan 1999. Det hela började med att det inte fanns bra och anpassade kläder för hundförare och en idé föddes att ta fram den perfekta hundförarjackan. Resultatet blev Arraks Originaljacka som lever kvar än idag och blivit en riktig klassiker.

Idag ser det annorlunda ut, vårt sortiment har blivit större och vi är fortfarande anpassade efter hundägare och deras krav på kvalité och funktion.

Hos oss hittar du allt du behöver när du tränar din hund – året om. Och vi vill att du ska uppleva det där som är lite extra genomtänkt, t ex en godisficka som du kan ta bort när du inte behöver den.

Vi hoppas att du hittar det du söker, och lite till, på vår hemsida www.arrakoutdoor.se

Din djuraffär – Arken Zoo

I din djuraffär ARKEN ZOO i Upplands Väsby Bredden finner du det mesta till ditt husdjur, allt från premiumfoder, leksaker, bäddar, burar, aktiveringsleksaker, tugg och godis till en akvariefiskavdelning. Vi har lång och bred erfarenhet av djurhållning, har du frågor om foder, skötsel, aktivering eller går du i tankar att köpa in ditt första husdjur. Kom in så hjälper vi dig. Vi har fri parkering.

Skäm bort din bästa vän med en dag hos Trimmis. I vårt fina spa blir hundens päls som ny. Våra duktiga hundfrisörer erbjuder trimning, klippning, bad, kloklippning och utredning av tovor.

Välkommen in! önskar Marie, Moa, Fia, Sofia, Yvonne, Emily, Linnea & Helena

www.arkenzoo.se

Hööks Upplands Väsby – mycket mer än häst!

HÖÖKS har det du behöver för ett aktivt liv tillsammans med dina fyrbenta vänner. Vi har ett brett sortiment som följer din hund hela vägen från valp till senior.

Spelar ingen roll om du är nybörjarhusse eller proffsmatte. Vi kan erbjuda produkter till allt från träning till vila, både inomhus och utomhus.

Välkommen till våra 56 butiker och hooks.se.

www.hööks.se

Danska LED-ljus för dig och din hund!

ORBILOC SAFETY LIGHT är LED-ljus som gör dig och din hund synliga i mörkret. Det finns olika modeller för olika aktiviteter. Oavsett om du vill ge skydd åt din hund, ge dig ut på en löprunda eller ägna dig åt andra utomhusaktiviteter så hittar du en modell för det.

Designade för flexibilitet är de lätta, 100% vattentäta, stöttåliga och har lång batteritid. Du kommer synas på upp till 5 kilometers avstånd vilket ger dig trygghet och större frihet att röra dig som du vill. Kort sagt, bland de bästa på marknaden.

Orbiloc är en ”lokal” produkt i Norden som ger korta transporter. De är utvecklade i Danmark där de också produceras.

Läs mer om Orbiloc Dog Dual, Orbiloc Run Dual och Orbiloc Outdoor Dual på www.orbiloc.com